queso de cabra
+8
Angeles
Pili y Pablo
fran
Rocío
Almudena
Susana
Xuan
carmen
12 participantes
Página 1 de 7.
Página 1 de 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
queso de cabra
Hola de nuevo:
Otra de las cosas buenas del Bierzo es un queso de cabra llamado Veigadarte. Además lo venden en distintos formatos e incluso con distintos aliños. Esto último tal vez sea lo novedoso, pues envuelven los quesos (son pequeños, si os interesa os digo el peso) con hierbas, pimenton, ajo y perejil...
No sé si nos harían precio, pero siempre los venden envasados al vacio. Me decis y yo pregunto. También sin problema yo lo traería.
Por cierto, lo propongo porque conozco al productor, y a su familia y lo compraría directamente en la fábrica. De todos modos si alguna vez visitais el Bierzo, cosa que de paso os recomiendo, seguramente en el restaurante que entreis os ofrezcan un plato elaborado con este queso.
Otra de las cosas buenas del Bierzo es un queso de cabra llamado Veigadarte. Además lo venden en distintos formatos e incluso con distintos aliños. Esto último tal vez sea lo novedoso, pues envuelven los quesos (son pequeños, si os interesa os digo el peso) con hierbas, pimenton, ajo y perejil...
No sé si nos harían precio, pero siempre los venden envasados al vacio. Me decis y yo pregunto. También sin problema yo lo traería.
Por cierto, lo propongo porque conozco al productor, y a su familia y lo compraría directamente en la fábrica. De todos modos si alguna vez visitais el Bierzo, cosa que de paso os recomiendo, seguramente en el restaurante que entreis os ofrezcan un plato elaborado con este queso.
carmen- Mensajes : 215
Fecha de inscripción : 27/02/2010
Re: queso de cabra
Nun atopé que tuvieren web propia, pero en esti link podeis ver información sol quesu d'esta xente...
http://www.patrimonio-gastronomico.com/quesos_c.shtml?idboletin=127&idseccion=357&idarticulo=2613
http://www.gastronomiaycia.com/2008/07/31/queso-de-cabra-veigadarte
http://www.patrimonio-gastronomico.com/quesos_c.shtml?idboletin=127&idseccion=357&idarticulo=2613
http://www.gastronomiaycia.com/2008/07/31/queso-de-cabra-veigadarte
Re: queso de cabra
Retomo esti tema que quedó pelín aparcáu. El fin de selmana de tolos santos yo voi tar pel Bierzo, y tuve comentando cola mi hermana la posibilidá de preparar un pedíu de quesu cabra pal grupu. Pa que la cosa seya medianamente fácil d'organizar, ocurríaseme ceñinos, por exemplu, a tres tipos de quesu cabra, y que quien quiera, pida del queso que más-y preste:
- Quesu de cabra normal. Vien en rulos grandes (nun vos sé dicir de cuantu, pero m'entero) Lo ideal podría ser mercar rulos enteros, independientemente de que dempués mos los repartamos pente nos en trozos, más o menos.
- Quesu de cabra con sabor a pimentón. Se me ocurre esta variedá porque per equí nun se conoz, y tanto en Lleón provincia como especialmente nel Bierzu, el pimentón ye un ingrediente indispensable na so gastronomía. Los rulos son chiquitinos (casi de regalu) El pesu nun lo sé (intento enterame), pero el grosor vien a ser como los de biscottes d'aperitivos. Los rulos vienen envasaos al vacíu, con lo que la conservación paez bastante senciella.
- Quesu de cabra a les fines yerbes. Ye'l primer tipu de quesu que prebé d'esta xente y me paez una variedá mui agradable al gustu. Tamién bien en rulos chiquitinos.
Por ciertu, una manera d'acompangar esti quesu ye simplemente, sobre tostadines, y con un puquiñín de mermelada de manzana reineta, o dalguna otra mermelada poco dulce. Espectacular, vamos.
En cuantes sepa precios y pesos vos digo. Esto ye namás pa que andéis pendientes, porque taré pal Bierzu pal fin de selmana del 29 ochobre al 1 payares, y paecíame bona ocasión pa garrar unos quesinos. Y pa que podáis apuntavos enantes de tirar yo pal Bierzo.
- Quesu de cabra normal. Vien en rulos grandes (nun vos sé dicir de cuantu, pero m'entero) Lo ideal podría ser mercar rulos enteros, independientemente de que dempués mos los repartamos pente nos en trozos, más o menos.
- Quesu de cabra con sabor a pimentón. Se me ocurre esta variedá porque per equí nun se conoz, y tanto en Lleón provincia como especialmente nel Bierzu, el pimentón ye un ingrediente indispensable na so gastronomía. Los rulos son chiquitinos (casi de regalu) El pesu nun lo sé (intento enterame), pero el grosor vien a ser como los de biscottes d'aperitivos. Los rulos vienen envasaos al vacíu, con lo que la conservación paez bastante senciella.
- Quesu de cabra a les fines yerbes. Ye'l primer tipu de quesu que prebé d'esta xente y me paez una variedá mui agradable al gustu. Tamién bien en rulos chiquitinos.
Por ciertu, una manera d'acompangar esti quesu ye simplemente, sobre tostadines, y con un puquiñín de mermelada de manzana reineta, o dalguna otra mermelada poco dulce. Espectacular, vamos.
En cuantes sepa precios y pesos vos digo. Esto ye namás pa que andéis pendientes, porque taré pal Bierzu pal fin de selmana del 29 ochobre al 1 payares, y paecíame bona ocasión pa garrar unos quesinos. Y pa que podáis apuntavos enantes de tirar yo pal Bierzo.
Re: queso de cabra
A mín préstábame tirame al quesu natural sobremanera, que me lu zampo cola crema de remolacha a dentellaes. Puedo da-y salida a un kilu, depende cómo venga o cómo repartamos, valme de cualisquier manera.
Los rulinos de sabores, ún de cada.
Con too, adáptome a lo que venga ensin problemes, en cuantes a cantidaes y sabores. Si se merca d'un palu , pues un poquitín más d'éso y listo.
Los rulinos de sabores, ún de cada.
Con too, adáptome a lo que venga ensin problemes, en cuantes a cantidaes y sabores. Si se merca d'un palu , pues un poquitín más d'éso y listo.
Susana- Admin
- Mensajes : 398
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Primero miles de perdones por la tardanza, pero finalmente me han enviado las tarifas del queso,parecen interesantes.
Al ir directamente a fábrica nos harán un descuento del 25%:
VEIGADARTE S.L
24524 Ambasmestas-El Bierzo-León
Telf: 987 543 223
Fax: 987 543 020
e-mail: veigadarte@yahoo.es
TARIFA DE PRECIOS
REFERENCIA PRODUCTO PEDIDO INFERIOR
A 15kg
PEDIDO SUPERIOR
A 15kg
(25% descuento)
QBG QUESO CABRA BARRA GRANDE 1 kg 11,44 8,58
QRA QUESO CABRA ROLLITO AFINADO 200 g 3,44 2,58
QUESO CABRA ROLLITO SABORES 200 g 3,44 2,58
AJO QUESO CABRA AJO Y PEREJIL 200g
CEN QUESO CABRA Y CENIZA 200g
PTA QUESO CABRA Y PIMIENTA 200g
PTO QUESO CABRA Y PIMENTÓN 200g
FH QUESO CABRA Y HIERBAS DE PROVENZA 200g
GUI QUESO CABRA Y GUINDILLA VERDE 200g
QF QUESO CABRA FRESCO 500 g 5,96 4,47
QRF QUESO CABRA ROLLITO FRESCO 200 g 3,28 2,46
QBI QUESO CABRA CREMOSO DEL BIERZO 200 g 3,44 2,58
TQC TARTA DE QUESO CON CASTAÑAS 800 g 9,82 7,37
ESTOS PRECIOS NO INCLUYEN IVA
-QUESOS 4% DE I.V.A.
-TARTAS 8% DE I.V.A.
FORMA DE PRESENTACIÓN:
QBG: EMBALADO EN CAJAS DE 2UNIDADES (2 kg/CAJA)
QRA Y QUESO ROLLITO SABORES: EN CAJAS DE 10 UNIDADES (2 kg/CAJA)
QF: EMBALADO EN CAJAS DE 8 UNIDADES (4kg/CAJA)
QRF: EMBALADO EN CAJAS DE 10 UNIDADES (2 kg/CAJA)
QBI: EMBALADO EN CAJAS DE 12 UNIDADES (2,4kg/CAJA)
TQC: EMBALADO EN CAJAS DE 6 UNIDADES (4,8kg/CAJA)
PEDIDO MÍNIMO:
-EN LA PROVINCIA DE LEÓN: 2kg
-RESTO ESPAÑA: 5kg
FORMA DE PAGO:
-PRIMER PEDIDO: RECIBO A LA VISTA
-RESUMEN FIN DE MES, RECIBO DOMICILIADO DÍA 10
Al ir directamente a fábrica nos harán un descuento del 25%:
VEIGADARTE S.L
24524 Ambasmestas-El Bierzo-León
Telf: 987 543 223
Fax: 987 543 020
e-mail: veigadarte@yahoo.es
TARIFA DE PRECIOS
REFERENCIA PRODUCTO PEDIDO INFERIOR
A 15kg
PEDIDO SUPERIOR
A 15kg
(25% descuento)
QBG QUESO CABRA BARRA GRANDE 1 kg 11,44 8,58
QRA QUESO CABRA ROLLITO AFINADO 200 g 3,44 2,58
QUESO CABRA ROLLITO SABORES 200 g 3,44 2,58
AJO QUESO CABRA AJO Y PEREJIL 200g
CEN QUESO CABRA Y CENIZA 200g
PTA QUESO CABRA Y PIMIENTA 200g
PTO QUESO CABRA Y PIMENTÓN 200g
FH QUESO CABRA Y HIERBAS DE PROVENZA 200g
GUI QUESO CABRA Y GUINDILLA VERDE 200g
QF QUESO CABRA FRESCO 500 g 5,96 4,47
QRF QUESO CABRA ROLLITO FRESCO 200 g 3,28 2,46
QBI QUESO CABRA CREMOSO DEL BIERZO 200 g 3,44 2,58
TQC TARTA DE QUESO CON CASTAÑAS 800 g 9,82 7,37
ESTOS PRECIOS NO INCLUYEN IVA
-QUESOS 4% DE I.V.A.
-TARTAS 8% DE I.V.A.
FORMA DE PRESENTACIÓN:
QBG: EMBALADO EN CAJAS DE 2UNIDADES (2 kg/CAJA)
QRA Y QUESO ROLLITO SABORES: EN CAJAS DE 10 UNIDADES (2 kg/CAJA)
QF: EMBALADO EN CAJAS DE 8 UNIDADES (4kg/CAJA)
QRF: EMBALADO EN CAJAS DE 10 UNIDADES (2 kg/CAJA)
QBI: EMBALADO EN CAJAS DE 12 UNIDADES (2,4kg/CAJA)
TQC: EMBALADO EN CAJAS DE 6 UNIDADES (4,8kg/CAJA)
PEDIDO MÍNIMO:
-EN LA PROVINCIA DE LEÓN: 2kg
-RESTO ESPAÑA: 5kg
FORMA DE PAGO:
-PRIMER PEDIDO: RECIBO A LA VISTA
-RESUMEN FIN DE MES, RECIBO DOMICILIADO DÍA 10
carmen- Mensajes : 215
Fecha de inscripción : 27/02/2010
Re: queso de cabra
Buenes, moces y mozos
Tuve falando cola mi hermana, y como ye un pelín apresuráu lo de preparar el pedíu de güei pa mañana, pues lo dexamos pal prósimu dii que venga ella de visita pa Asturies.
Un par de cosines pa tener en cuenta:
- Preciu. Al mercar el pedíu direutamente en fábrica, nos apliquen direutamente esi 25 por cientu de descuentu, ensín necesidá de llegar a 15 kilos de productu. Me paez una ventaxa chula, porque si miráis na tienda a cómo ta el quesu cabra, veréis que 8,58 + IVA el kilu ye un preciu bien baratín, y aforramos bastante.
- Variedá. Yo proponía, pa simplificar, centranos en namás tres variantes. El quesu de cabra normal, el de tola vida, y un par de los de sabores. Pero viendo qu'ellos mesmos ufierten tolos que tienen al mesmu preciu, y que nun importa la cantidá de cada variedá, sinon la cantidá en conxuntu, pues pue abrise la variedá a tolo que queráis.
- Conservación. Al paecer, esta xente diz que'l productu se conserva asina:
La fecha de caducidad es de 30 días para la tarta de castañas, 45 días para el queso fresco de 200g y de 500g, y de 60 días para el resto. La temperatura de conservación ideal, pente 2 y 4 graos. Esto ta bien sabelo pa que cada ún faiga previsión, según el tiempu que cuente echar en consumilu.
Contando con eso, podemos abrir ya llista p'apuntase. Y en cuantes la mi hermana concrete pa cuando pue traelo, pues se pon fecha tope pa pedir...
Tuve falando cola mi hermana, y como ye un pelín apresuráu lo de preparar el pedíu de güei pa mañana, pues lo dexamos pal prósimu dii que venga ella de visita pa Asturies.
Un par de cosines pa tener en cuenta:
- Preciu. Al mercar el pedíu direutamente en fábrica, nos apliquen direutamente esi 25 por cientu de descuentu, ensín necesidá de llegar a 15 kilos de productu. Me paez una ventaxa chula, porque si miráis na tienda a cómo ta el quesu cabra, veréis que 8,58 + IVA el kilu ye un preciu bien baratín, y aforramos bastante.
- Variedá. Yo proponía, pa simplificar, centranos en namás tres variantes. El quesu de cabra normal, el de tola vida, y un par de los de sabores. Pero viendo qu'ellos mesmos ufierten tolos que tienen al mesmu preciu, y que nun importa la cantidá de cada variedá, sinon la cantidá en conxuntu, pues pue abrise la variedá a tolo que queráis.
- Conservación. Al paecer, esta xente diz que'l productu se conserva asina:
La fecha de caducidad es de 30 días para la tarta de castañas, 45 días para el queso fresco de 200g y de 500g, y de 60 días para el resto. La temperatura de conservación ideal, pente 2 y 4 graos. Esto ta bien sabelo pa que cada ún faiga previsión, según el tiempu que cuente echar en consumilu.
Contando con eso, podemos abrir ya llista p'apuntase. Y en cuantes la mi hermana concrete pa cuando pue traelo, pues se pon fecha tope pa pedir...
Re: queso de cabra
Buenes, moces y mozos
Soy Xuan, que toi de visita a tierres del Bierzo. Tuvimos falando del tema, y diz que pa la selmana que vien pue traenos el quesu, pal vienres.
Como tien que dir enantes a la fábrica a pol material, pon como ULTIMU DII P'APUNTASE EL XUEVES 4 A LES 14 HORES
Pongo llista:
- Susana: un rulo 1 kg más dos rulinos 200 g (susana, pon tú los sabores)
- Xuan: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200 g (pimienta, pimenton, hierbas y guindilla)
Soy Xuan, que toi de visita a tierres del Bierzo. Tuvimos falando del tema, y diz que pa la selmana que vien pue traenos el quesu, pal vienres.
Como tien que dir enantes a la fábrica a pol material, pon como ULTIMU DII P'APUNTASE EL XUEVES 4 A LES 14 HORES
Pongo llista:
- Susana: un rulo 1 kg más dos rulinos 200 g (susana, pon tú los sabores)
- Xuan: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200 g (pimienta, pimenton, hierbas y guindilla)
carmen- Mensajes : 215
Fecha de inscripción : 27/02/2010
Re: queso de cabra
carmen escribió:Buenes, moces y mozos
Soy Xuan, que toi de visita a tierres del Bierzo. Tuvimos falando del tema, y diz que pa la selmana que vien pue traenos el quesu, pal vienres.
Como tien que dir enantes a la fábrica a pol material, pon como ULTIMU DII P'APUNTASE EL XUEVES 4 A LES 14 HORES
Pongo llista:
- Susana: un rulo 1 kg más dos rulinos 200 g (susana, pon tú los sabores)
- Xuan: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200 g (pimienta, pimenton, hierbas y guindilla)
- Almudena : un rulo 1 kg más un rulín ( guindilla si pué ser, si no el que venga bien pal pediu)
Almudena- Mensajes : 177
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Almudena escribió:carmen escribió:Buenes, moces y mozos
Soy Xuan, que toi de visita a tierres del Bierzo. Tuvimos falando del tema, y diz que pa la selmana que vien pue traenos el quesu, pal vienres.
Como tien que dir enantes a la fábrica a pol material, pon como ULTIMU DII P'APUNTASE EL XUEVES 4 A LES 14 HORES
Pongo llista:
- Susana: un rulo 1 kg más dos rulinos 200 g (susana, pon tú los sabores)
- Xuan: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200 g (pimienta, pimenton, hierbas y guindilla)
- Almudena : un rulo 1 kg más un rulín ( guindilla si pué ser, si no el que venga bien pal pediu)
- Belén y Rocío: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200g (uno de cada, como Xuan)
Rocío- Mensajes : 130
Fecha de inscripción : 13/01/2010
Re: queso de cabra
Os incluyo debajo de lo vuestro, lo mío, espero que esté todavía a tiempo.
Rocío escribió:Almudena escribió:carmen escribió:Buenes, moces y mozos
Soy Xuan, que toi de visita a tierres del Bierzo. Tuvimos falando del tema, y diz que pa la selmana que vien pue traenos el quesu, pal vienres.
Como tien que dir enantes a la fábrica a pol material, pon como ULTIMU DII P'APUNTASE EL XUEVES 4 A LES 14 HORES
Pongo llista:
- Susana: un rulo 1 kg más dos rulinos 200 g (susana, pon tú los sabores)
- Xuan: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200 g (pimienta, pimenton, hierbas y guindilla)
- Almudena : un rulo 1 kg más un rulín ( guindilla si pué ser, si no el que venga bien pal pediu)
- Belén y Rocío: un rulo 1 kg más cuatro rulinos 200g (uno de cada, como Xuan)
- Fran: un rulo 1 kg más 2 rulinos 200g (hierbas y guindilla)
fran- Mensajes : 47
Fecha de inscripción : 01/02/2010
Re: queso de cabra
Ah, llego tarde pa escoyer los sabores. Menos mal, porque nun diba decidime. Cualisquier sabor me presta, terminaré prebándolos toos.
Susana- Admin
- Mensajes : 398
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Moces y mozos
Nun sé a vosotros, pero a mí acabóseme el quesu de cabra de kilu, y namás me queda cosa de rulín y medio de los chiquitinos. Ocurríaseme que podíemos montar nueu pedíu, si vos paez, faciéndolo coincidir en feches col del pedíu del vino del Bierzu.
¿cómo lo veis?
Nun sé a vosotros, pero a mí acabóseme el quesu de cabra de kilu, y namás me queda cosa de rulín y medio de los chiquitinos. Ocurríaseme que podíemos montar nueu pedíu, si vos paez, faciéndolo coincidir en feches col del pedíu del vino del Bierzu.
¿cómo lo veis?
Re: queso de cabra
Estupendo, a mí namás me queda un rulín, que lu toi allargando por nun quedar ensin él.
1. Susana
1 kg. de quesu de normalín
3 rulinos variaos, pimentón, yerbes y otru el que seya
1. Susana
1 kg. de quesu de normalín
3 rulinos variaos, pimentón, yerbes y otru el que seya
Susana- Admin
- Mensajes : 398
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Pedimos queso
Hola, no sé si aún tamos a tiempo de pedir queso ni si es en esta rama,todavía ando pelin perdida por aquí. Si podemos queremos :
1 rulo de 1 kg.
2 rulinos pequeños de queso a las finas hierbas.
Ya me diréis si ta bien aqui el pedido.
1 rulo de 1 kg.
2 rulinos pequeños de queso a las finas hierbas.
Ya me diréis si ta bien aqui el pedido.
Pili y Pablo- Mensajes : 6
Fecha de inscripción : 09/11/2010
Re: queso de cabra
Susana escribió:Estupendo, a mí namás me queda un rulín, que lu toi allargando por nun quedar ensin él.
1. Susana
1 kg. de quesu de normalín
3 rulinos variaos, pimentón, yerbes y otru el que seya
2. Belén y Rocío
3 rulos de kg
1 rulín de queso afinao y 1 rulín de queso con ceniza
Rocío- Mensajes : 130
Fecha de inscripción : 13/01/2010
Re: queso de cabra
Hola a todos:
Tengo intención de ir la proxima semana a por el queso. También llegará a tiempo para las comilonas varias. Si os parece bien ponemos plazo del día 21 para apuntarse
Tengo intención de ir la proxima semana a por el queso. También llegará a tiempo para las comilonas varias. Si os parece bien ponemos plazo del día 21 para apuntarse
carmen- Mensajes : 215
Fecha de inscripción : 27/02/2010
Re: queso de cabra
Rocío (Vie 26 Nov 2010 - 14:12) escribió:Susana escribió:Estupendo, a mí namás me queda un rulín, que lu toi allargando por nun quedar ensin él.
1. Susana
1 kg. de quesu de normalín
3 rulinos variaos, pimentón, yerbes y otru el que seya
2. Belén y Rocío
3 rulos de kg
1 rulín de queso afinao y 1 rulín de queso con ceniza
3. Pili y Pablo
1 rulo de kg
2 rulinos pequeños a les fines yerbes
4. Fran y María
1 rulo de kg
5. Xuan
1 rulo de kg
4 rulos pequeños, variao
Re: queso de cabra
Mui ricu el quesu, Carmen, mil gracies pola compra y el porte, da gustu.
Susana- Admin
- Mensajes : 398
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Olvidóseme pedilo, así que comei esto rápido.........pa la próxima!!!!!
es que ando pocu agora por estos lares internáuticos
es que ando pocu agora por estos lares internáuticos
Almudena- Mensajes : 177
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Mozos y moces
Tuve falando cola mi hermana, y podíemos montar otru pedíu de quesu cabra pa la prósima vegada que venga pacá. Me paez que cuenta con venir el fin de selmana dempués del antroxu.
Que diga ella pa cuando pue facese. Yo voi abriendo llista
1 Xuan
1 rulu 1 kg
4 rulinos, variao
Tuve falando cola mi hermana, y podíemos montar otru pedíu de quesu cabra pa la prósima vegada que venga pacá. Me paez que cuenta con venir el fin de selmana dempués del antroxu.
Que diga ella pa cuando pue facese. Yo voi abriendo llista
1 Xuan
1 rulu 1 kg
4 rulinos, variao
Re: queso de cabra
Mozos y moces
Acaba de avisame la mi hermana. Tará per equí el fin de selmana del 18 marzu. Últimu díi p'apuntase, el xueves 17.
Hala, hala, a animase.
Acaba de avisame la mi hermana. Tará per equí el fin de selmana del 18 marzu. Últimu díi p'apuntase, el xueves 17.
Hala, hala, a animase.
Re: queso de cabra
Xuan escribió: Mozos y moces
Tuve falando cola mi hermana, y podíemos montar otru pedíu de quesu cabra pa la prósima vegada que venga pacá. Me paez que cuenta con venir el fin de selmana dempués del antroxu.
Que diga ella pa cuando pue facese. Yo voi abriendo llista
1. Xuan:1 rulu 1 kg 4 rulinos, variao
2. Belén y Rocío: 4 rulos 1 kg 2 rulinos afinao y 1 rulo ceniza
Rocío- Mensajes : 130
Fecha de inscripción : 13/01/2010
Re: queso de cabra
Rocío escribió:Xuan escribió: Mozos y moces
Tuve falando cola mi hermana, y podíemos montar otru pedíu de quesu cabra pa la prósima vegada que venga pacá. Me paez que cuenta con venir el fin de selmana dempués del antroxu.
Que diga ella pa cuando pue facese. Yo voi abriendo llista
1. Xuan:1 rulu 1 kg 4 rulinos, variao
2. Belén y Rocío: 4 rulos 1 kg 2 rulinos afinao y 1 rulo ceniza
Almudena in rulín de 1 kg
Almudena- Mensajes : 177
Fecha de inscripción : 09/01/2010
Re: queso de cabra
Almudena escribió:Rocío escribió:Xuan escribió: Mozos y moces
Tuve falando cola mi hermana, y podíemos montar otru pedíu de quesu cabra pa la prósima vegada que venga pacá. Me paez que cuenta con venir el fin de selmana dempués del antroxu.
Que diga ella pa cuando pue facese. Yo voi abriendo llista
1. Xuan:1 rulu 1 kg 4 rulinos, variao
2. Belén y Rocío: 4 rulos 1 kg 2 rulinos afinao y 1 rulo ceniza
3. Almudena in rulín de 1 kg
4. Fran 1 rulín de 1 kg
fran- Mensajes : 47
Fecha de inscripción : 01/02/2010
Re: queso de cabra
1. Xuan:1 rulu 1 kg 4 rulinos, variao
2. Belén y Rocío: 4 rulos 1 kg 2 rulinos afinao y 1 rulo ceniza
3. Almudena in rulín de 1 kg
4. Fran 1 rulín de 1 kg
5. Susana y Jorge: 1 rulu 1 kg 1 rulín guindilla
Página 1 de 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Página 1 de 7.
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.